Service Technician til Sal-Tech Easy Packaging: Ekstern service, installation og kundesupport

Profilbillede
dato

Sal-Tech Easy Packaging søger til vores service aktiviteter i Danmark, Norden og Europa en engageret medarbejder til hovedsaglig ekstern service, kunde support, salgs fremmende aktiviteter samt ordreafvikling, almindelig forekommende vedligeholdelses og klargørings opgaver i forbindelse med salg af vores maskiner, montage og installation af samme. Opgaverne vil bestå i service og installation af vores nye maskine serie E3 Wrap 2100 palleomvikler samt et antal andre maskiner der produceres under brand navnet E3Hallbrook.com, Transpak omsnøringsmaskiner, Extend palleomviklere og kunde projekter mv. Kendskab til mekanisk, elektrisk samt pneumatik montage, drift, service og test af samme er nødvendigt. Erfaring med PLC programmering vil være en fordel. Forvendt ca. 80-120 ekterne/rejsedage i DK/EU per år.

Vi tilbyder et job i en International organisation i vækst, hvor du får muligheden for selv at skabe og udfylde rammerne. Du vil indgå i et team, der sammen løser opgaverne, og hvor hovedreglen er, altid er at sætte kunden i centrum. Vi arbejder i Microsoft Office Pro og STEPv4 ERP og CRM solution. Det er vigtigt du behersker Word, Excel og Access og føler dig hjemme i et digitalt styret virksomheds kultur. Resten skal vi nok lærer dig. Vi ønsker en loyal og ansvarsbevidst person, der evner kvalitet og præcision. Engelsk er et ”must”. Tysk vil være en stor fordel.

Sal-Tech Easy Packaging er et ungt dynamisk ingeniør, produktions og handelsfirma startet i 1995, opbygget med baggrund i en stor viden indenfor emballering og automatisering. Vi løser opgaver for et bredt udsnit af Dansk og International industri og servicesektoren. Vi har egen produktion af vores brands, samt en række webshop aktiviteter der strækker sig langt ud i verdenen. Vi forhandler en række agenturer, så som, Transpak, Daily og Ybico i Taiwan, EAR-Flap Spanien samt en del udstyr og materialer produceret i den øvrige verden. I det daglige vil alle skule arbejde både selvstændigt og færdiggøre opgaver sammen med interne og eksterne medarbejdere, samt andre samarbejdspartnere, m.v. Vi har afdelinger i Spanien, Hong Kong og Filippinerne og på vej i USA samt planlægger udbygning i Sverige, England, Frankrig og Australien mv.

Vi tilbyder et fleksibelt job miljø, med en god løn, i en organisation, hvor vi kigger mere på dig som person, end i dine papirer. Vi forventer du er åben og imødekommende – bevarer roen og har et godt overblik. Du skal være indstillet på at lærer og lærer fra dig igen. Er dette jobbet for dig, så skriv en kort ansøgning til os, så vender vi hurtigt tilbage. Din ansøgning sendes til: Sal-Tech Easy Packaging per mail til gus@sal-tech.com, mærket: ”Service Technician”. Vi glæder os til at hører fra dig. 

Kørekort: B

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sal-Tech Easy Packaging v/Gunnar Bjørn Salbæk, Eggebækvej, 6360 Tinglev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065317

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet