Droneoperatør med interesse for IT drift til Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse i Tinglev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du interesse for droner, IT og undervisning?

Så kan det være dig, vi søger til vores afdeling Medieservice ved Beredskabsstyrelsens Center for Uddannelse.

Om os

Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse er en central spiller i uddannelsen af mellemledere og ledere til det samlede danske beredskab. Vi udbyder dagsmøder og internatkurser og sætter en ære i, at vores gæster og kursister får en udsøgt service.

Medieservice varetager en række klargørings- og driftsmæssige opgaver til skolen og skolens kurser, ligesom vi er ansvarlige for driften af skolens AV- og IT-systemer.

Vores medarbejder Henrik Kruse siger følgende om at være ansat hos os: ”Medieservice er et fedt sted at arbejde, hvor man har meget kontrol over sine arbejdsopgaver og prioriteringen af dem. Der kræves stor fleksibilitet af en, som gives igen den anden vej. Der bliver prioriteret udvikling af ens kompetencer. Kollegerne er søde, gode til at løfte i flok og bare give en hjælpende hånd, når der er behov. - Det er et fedt sted at være.”

Hvad kan vi tilbyde dig? Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor der er gode udviklingsmuligheder alt efter dine ønsker og kompetencer. Du får lov til at udfolde din kreativitet med alsidige arbejdsopgaver i et tværfagligt miljø, hvor der er plads til nytænkning.

Du får 60 engagerede kolleger, der løser skolens opgaver i et positivt og åbent miljø med en uhøjtidelig omgangsform og ofte i et højt tempo. Du får et bredt kontaktnetværk til de andre afdelinger i Beredskabsstyrelsen.

Om stillingen

Din arbejdsdag er præget af mange forskellige typer af opgaver.
Nogle af dine hovedarbejdsopgaver er eksempelvis:

• Droneoperatør på skolens kurser og på sigt kursusleder på skolens udbudte dronekurser
• Redigering af droneoptagelser til undervisningsbrug
• Medvirke ved optagelse og evt. redigering af film
• Vedligeholdelse af skolens IT- og AV- systemer og måleudstyr
• Operatør på skolens XVR faciliteter og på sigt udvikler af nye tiltag på XVR området.
• Klargøring og støtte til skolens kursusvirksomhed
• Deltagelse i projektgrupper

Du vil herudover få mulighed for at deltage som figurant i udarbejdelse af vores undervisningsmaterialer og skolens øvelser, samt være medvirke i skolens udstillingsvirksomhed.

Du vil herudover få mulighed for at deltage som figurantleder, i udarbejdelse af vores undervisningsmaterialer og skolens øvelser, samt medvirke i skolens udstillingsvirksomhed.

Om dig

Du har en til stillingen relevant uddannelsesbaggrund med spirende interesse i udviklingen og anvendelsen af droner. Vi forestiller os, at du er en god formidler og at du meget gerne må have en vis erfaring i undervisning. Derudover har du en række IT- og AV-mæssige kompetencer, der rækker ud over det almindelige brugerniveau.

Du kan arbejde på egen hånd i en omskiftelig hverdag, ligesom du med kort varsel kan tilpasse dig arbejdsdagens indhold. Du er udadvendt, har gode samarbejdsevner og er udviklings- og resultatorienteret. Da vi ofte samarbejder internationalt, vil det være en yderligere fordel – men ikke et krav – at du taler og skriver engelsk.

Du skal derudover kunne varetage en selvstændig sagsbehandling og varetage kvalificeret arbejde, der kræver specialviden fra området, og forudsætter en hvis erfaring og uddannelse fra redningsberedskabet.

Vi forlanger ikke, at du kan det hele fra første dag, derfor står vi klar med en god oplæring, så du kommer godt fra start.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op som både civil og militær.

Som civil sker ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Har du en IT baggrund vil din grundløn afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger.
Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit faste tjenestested vil være i Tinglev.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen og Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse, kan du henvende dig til leder af Medieservice Jørgen Kragh eller Logistikchef Anne Hoff Knudsen på telefon 7285 2040 eller 6181 4365.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Julie Cramer-Palmquist på telefon 3266 5692.

Ansøgningsfristen er fredag d. 18. december 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 51.
Stillingen er til besættelse d. 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset uden baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen center for uddannelse i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse, Nørremarken , 6360 Tinglev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952699

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet