Bogholder med fokus på digitalisering hos Maersk Container Industry

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en erfaren bogholder og vil gerne tage det næste skridt i din karriere? Så kom og vær med hos Maersk Container Industry!

Som vores nye bogholder bliver du en del af vores økonomiafdeling.  Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af MCI inden for Finance og Controlling samt mange andre afdelinger. Som en del af MCI Accounting and Reporting team vil du få base i vores hovedkontor i Tinglev. Teamet omfatter i alt 5 støttende kolleger.

Hos MCI ønsker vi at drage fordel af de muligheder, som digitaliseringen bringer. Vores ambition er fortsætte automatiseringen af vores administrative processer. Du får mulighed for at være en del af denne rejse.

Derudover tilbyder vi et arbejdsmiljø baseret på samarbejde, hvor du tilskyndes til at tage ejerskab over dine daglige opgaver. Hos MCI får du glæde af fordelene ved et internationalt miljø kombineret med lokale rødder, samt et fleksibelt arbejdsmiljø. Vi praktiserer en uformel tone og en meget understøttende atmosfære. Du får en varm velkomst og en omfattende onboarding-proces, der sikrer, at du hurtigt bliver del af MCI-teamet.

Opsætningen af opgaver kan tilpasses din baggrund og kvalifikationer. Ideelt set kommer du til at arbejde med følgende områder efter en introduktionsperiode:

  • Momsindberetning lokalt og udenlandsk: Indberetning af moms DK, indsamling af data til eksterne konsulenter vedrørende moms i Sydafrika og New Zealand, indberetning af Intrastat.
  • Validering og bogføring af løn beregnet af vores HR-afdeling.
  • Afstemning af saldi med andre Mærsk enheder.
  • Afstemninger/statistikker/rapporter: afstemning af salg, kreditoropgørelser, andre balance-konti, mv..

Vi søger en kvalificeret bogholder med et teoretisk fundament og mindst 3 års praktisk erfaring. Du har en solid forståelse af almindelige bogføringsprincipper, administrative rutiner og regnskabs systemer. Erfaring med lønregnskab er en fordel.

Du har gode analytiske evner, er opmærksom på detaljer og er god til at overholde deadlines. Gode kommunikations- og samarbejdsevner er vigtige. Du viser omhu og tager ejerskab over dine opgaver.

Vores økonomiafdeling er i øjeblikket på en digitaliseringsrejse. Derfor søger vi en ny kollega, der interesserer sig for digitalisering og gerne vil indgå i implementeringsprocessen – vi forventer dog ikke, at du har erfaringer med digital omstilling.

Hos Maersk Container Industry er vi multikulturelle. Derfor er det et plus, hvis du føler dig tryg ved at tale engelsk – men vi ser også flydende i "sønderjysk" som en fordel 😉

Denne stilling vil blive placeret i Tinglev i Danmark.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte vores HR-afdeling ved at sende en e-mail til: hr@mcicontainers.com.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

MAERSK CONTAINER INDUSTRY A/S, Bjerndrupvej, 6360 Tinglev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068420

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet